nieuws

Nieuwe Bagels & Beans in Roermond en Roosendaal

Café

Koffie en lunchketen Bagels & Beans heeft nu 61 vestigingen en voegt daar nog eens twee aan toe, in Roermond en Roosendaal.

Nieuwe Bagels & Beans in Roermond en Roosendaal

Eerder werd al een nieuwe Bagels & Beans aangekondigd in het voormalig Stedelijk Museum in Den Bosch, die begin dit jaar zal openen. Den Bosch, Roermond en Roosendaal vormen slechts het begin van de grootse plannen die de organisatie heeft voor 2016: ‘We gaan dit jaar meer dan tien vestigingen openen’, aldus oprichter Ronald Bakker.

Roermond

Bagels & Beans in Roermond opent zijn deuren op 24 februari. ‘Het leukste stukje van Roermond’, weet Femke Verheijen, die de dagelijkse leiding op zich zal nemen. ‘Het is een hoekpand vlak bij de Markt met uitzicht op de straatjes, zodat je in de energie van de stad toch even tot jezelf kunt komen.’ Ronald Bakker: ‘We vinden Roermond een fijne en bijzondere plaats en waren al langere tijd op zoek. Nu hebben we het perfecte pand gevonden.’

Roosendaal

Zora van Benten zal zich ontfermen over Bagels & Beans Roosendaal, waarvan de opening is gepland voor 9 maart. Van Benten: ‘Het pand bevindt zich in een overdekt winkelcentrum midden in het centrum van Roosendaal. Het staat op een mooi plein direct naast een speelhoek voor kinderen van alle leeftijden.’ Winkelcentrum de Roselaar heeft een hoog glazen dak, zodat gasten in ieder jaargetijde kunnen genieten van het zonnetje op het terras ‘buiten’.