nieuws

Café Top 100 2017: data voor deelnemende cafés

Café 3985

Cafés die meestrijden in de tweede ronde van de Café Top 100 2017, horen woensdag 27 september of ze dit jaar in de lijst staan. Vijf of zes cafés krijgen een dag eerder een belletje dat de hoofdjury dit jaar langskomt.

Café Top 100 2017: data voor deelnemende cafés

De tweede ronde van de Café Top 100 is afgerond. De vakjury heeft de afgelopen maanden de overgebleven 125 cafés bezocht. De rapportages worden nu opgemaakt en dinsdag 26 september komt de Hoofdjury nogmaals bijeen.

Data voor in de agenda

Voor de deelnemende cafés zijn de volgende data van groot belang.

Dinsdag 26 september krijgen vijf of zes cafés een belletje van de Café Top 100-organisatie. Deze cafés zijn door naar de 3e ronde. Hierin gaat de hoofdjury op bezoek om voor een laatste maal een bezoek te brengen aan de onderneming. Dit is een aangekondigd bezoek en duurt een uur.

– Deze bezoeken vinden plaats op maandag 2 oktober of op dinsdag 3 oktober. Van cafés wordt dus verwacht dat de ondernemer deze dag aanwezig is.

Woensdag 27 september krijgen 100 cafés een bericht dat ze door zijn en dit jaar in de Café Top 100 staan. 25 cafés vallen helaas af.

Maandag 6 november is de Café Top 100 2017 bekendmaking. Daarvoor zijn alle cafés in de lijst uitgenodigd. De uitreiking vindt plaats in Studio 21 in Hilversum

Reageer op dit artikel