nieuws

Dudok: twee nieuwe locaties in Delft en Rotterdam

Café 4609

Dudok krijgt er twee nieuwe locaties bij van haar gelijknamige brasserie. In Delft opent in juni 2018 een Dudok en in Rotterdam in Het Park bij de Euromast gaat nog deze maand Dudok in Het Park open.

Dudok: twee nieuwe locaties in Delft en Rotterdam
Hier komt Dudok in Het Park - Rotterdam

Dudok in Het Park in Rotterdam opent on het pand Het Heerenhuys. Dit rijksmonument is al een kwart eeuw in het bezit van de Dudok Groep en vormt de thuisbasis van de holding. De directie houdt er kantoor. Het is ook bekend onder de naam Herenhuis De Heuvel.

Dudok in Park Rotterdam

Al eerder exploiteerde de Dudokgroep er twee restaurants: Zochers en Heerenhuis de Heuvel. Afgelopen jaren groeide het Heerenhuys uit tot toptrouwlocatie van Nederland, erkent met het officiële ‘keurmerk trouwen’. De wens om zo’n bijzondere plek weer voor iedereen toegankelijk te maken groeide bij de directie naarmate het park ging opleven.

Leestip

Leestip

Deze maand opent Dudok in het Park haar deuren. Er is hard gewerkt om het oude gebouw naar zijn originele staat terug te brengen. De dagzaak zal klassieker zijn dan Dudok aan de Meent in Rotterdam, maar de sfeer, de setting en de menukaart blijven behouden.

Voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten blijft overigens plek, evenals voor kleinere (particuliere) partijen. Zomers is  de zaak in Het Park langer open en kunnen bezoekers er iets kleins eten.

In ditzelfde park bij de Euromast bevindt zich ook een vestiging van The Harbour Club en het sterrestaurant Parkheuvel van Erik van Loo.

In Delft komt de nieuwste loot aan de stam op De Markt 44, in het pand waar voorheen Villa Tuinfeest zat. Ook deze locatie krijgt de taarten van de eigen patisserie afdeling op de kaart. De formule staat bekend om haar appeltaart. Delft krijgt ook een Dudok-terras.

Over de groep

De Dudok Groep is sinds 1991 een toonaangevend bedrijf in de hospitality-, evenementen- en horecabranche. Tot de bedrijven van de Dudok Groep behoren: Cafe Brasserie Dudok (Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Tilburg), Dudok Patisserie Bakkerij en Winkel, Restaurant Hotel Quartier Du Port, Cruise Terminal Rotterdam, Ma Guise Catering,  Maître Frédéric, Osteria Vicini ,K&B Kralingen, in de Doelen, Martcafe en Café Rotterdam.

Reageer op dit artikel