nieuws

Anne&Max verrast met zwarte aïoli in vegetarische restaurantweek

Café 764

Voor de vegetarische restaurantweek (11-17 maart) komt Anne&Max met een verrassend lunchgerecht. Vanaf 11 maart staat in alle 14 vestigingen een speciaal vegetarische sandwich op de kaart met geroosterde rode biet, courgette, avocado én een zwarte aïoli van Lisimo

Anne&Max verrast met zwarte aïoli in vegetarische restaurantweek

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees zijn alle Nederlanders uitgenodigd een week lang geen vlees (en vis) te eten, maar in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. Doel van dit initiatief is om Nederland bewust te maken van de positieve impact van het consuminderen van vlees en om te laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder eigenlijk kan zijn.

Vegetarisch lunchgerecht

Anne&Max draagt graag haar steentje bij aan de bewustwording van de (leef)omgeving, maar dan wel met iets bijzonders. In de  inmiddels veertien huiskamers door het hele land, kunnen gasten terecht voor een vers ontbijt, een goede kop koffie, lunch en borrel. Voor de Nationale Week Zonder Vlees kiest Lisimo met Anne&Max voor een gerecht met een diepdonkere zwarte aïoli die zowel flexitariërs als vegetariërs aan zal spreken. De gefermenteerde knoflook geeft de aïoli de mooie diepzwarte kleur en zacht zoete smaak. Het is een mooie combinatie met versgebakken brood of verschillende soorten groenten.

Reageer op dit artikel