nieuws

Marc Jitta volgt Geert Minnart op als horecadirecteur Heineken

Café 1692

Marc Jitta volgt Geert Minnart op als horecadirecteur Heineken

Heineken Nederland heeft Marc Josephus Jitta (35) benoemd tot Directeur Out of Home. Jitta volgt Geert Minnart op die vanwege gezondheidsproblemen heeft besloten zijn werkzaamheden neer te leggen. ‘We gaan Geert ontzettend missen, maar gezondheid gaat boven alles.’

Met Marc Jitta begon zijn loopbaan in 2008 bij Heineken als managementtrainee. Na meerdere financiële functies bij zowel Vrumona als Heineken werd Jitta in 2014 national sales manager out of home bij Vrumona. In 2017 speelde hij een belangrijke rol bij de realisatie van het strategisch partnership tussen Heineken en Sligro. Sinds eind 2017 is Jitta directeur out of home Vrumona.

Lees ook:

Lees ook:

Pascal Gilet, algemeen directeur Heineken: ‘Marc is een echte Heineken-man. Hij heeft de afgelopen jaren een voortreffelijke prestatie neergezet met de Out of Home-organisatie van Vrumona, door bijvoorbeeld samen met klanten steeds adequaat en vernieuwend in te spelen op de continu veranderende consumentenwensen. Ik ben er van overtuigd dat Marc met zijn ervaring, ondernemersmentaliteit en enthousiasme, onze Out of Home-organisatie naar een ‘next level’ gaat tillen.’

Afscheid Heineken – Geert Minnart

Pascal Gilet over het noodgedwongen vertrek van Geert Minnart: ‘Gezondheid is het allerbelangrijkste in het leven. Ik wens Geert en zijn familie dan ook ontzettend veel kracht en sterkte toe. Daarnaast wil ik Geert bedanken voor zijn enorme inzet en bevlogenheid. Onder zijn leiding heeft onze Out of Home-organisatie zich zeer succesvol ontwikkeld. De klant heeft hierbij voor Geert altijd centraal gestaan. Daarnaast is Geert van ontzettend grote waarde geweest in de totstandkoming en uitrol van ons strategisch partnership met Sligro. We gaan hem ontzettend missen, maar gezondheid gaat boven alles.’