Goesting Venray wint Gouden Apenstaart Café Top 100 2019

Goesting Venray wint Gouden Apenstaart Café Top 100 2019

Wie tegenwoordig z'n social media goed voor elkaar heeft, kan daar zakelijk enorm van profiteren. Dat begrijpen ze maar al te goed bij Proeflokaal Goesting in Venray. Overzichtelijk op de website, stimulerend via Facebook en inspirerend op Instagram. Het levert hen de Café Top 100 Gouden Apenstaart 2019 op.

Voor het tweede jaar op rij valt Proeflokaal Goesting in de prijzen. Beide keren had dit van doen met hun social media-beleid. Leverde dit in 2018 de Café Top 100 Publieksprijs op, in 2019 is dat de Gouden Apenstaart, de onderscheiding voor cafés die zich bewijzen op social media en daar ook het belang van inzien. Anno 2019 kunnen een goed ingerichte website, interactie via Facebook en inspiratie via Instagram voor meer gasten in de zaak zorgen.

Sterk op Facebook

Eén van de redenen waarom Goesting in 2018 de Café Top 100 Publieksprijs in de wacht sleepte, waren de professioneel ogende filmpjes op hun Facebookpagina. Hierin werden bezoekers opgeroepen hun stem uit te brengen. Zoals gezegd; die filmpjes zagen er fraai uit, maar bevatten ook leuke, humoristische content, die bovendien een goede indruk gaven van de zaak.

Anno 2019 is Facebook nog altijd een sterk punt van dit proeflokaal in Venray. Op bijna elk bericht wordt gereageerd, geliked of het wordt gedeeld. Goesting heeft een loyale fanbase.

En die is ook terug te vinden op Instagram. Niet alleen maar dubbele postings die ook op Facebook staan, maar ook originele, afwisselende content. We weten niet wie bij Goesting de social media voor zijn/haar rekening neemt, maar diegene heeft er overduidelijk plezier in en is er uitermate bedreven in. Een goed voorbeeld dat hopelijk veel zaken in deze lijst zullen volgen.

Overzichtelijke en mooie site

Naast de social media valt ook de site positief op. Geen kleurig of sprankelend geheel, maar een rustige, overzichtelijke site waar overduidelijk goed over nagedacht is. Immers: hoeveel sites lukt het om de 500 in het café aanwezige bieren overzichtelijk bij elkaar te zetten, mét uitleg? Voor wie wil weten hoe dat te doen: neem eens een kijkje op Proeflokaalgoesting.nl.

Bekijk hier de ranglijst van de Café Top 100 2019