The Famous Grouse House: overnachten in een whiskyvat

The Famous Grouse House: overnachten in een whiskyvat

The Famous Grouse geeft acht overnachtingen weg in haar The Famous Grouse House, een whiskyvat met bed en verborgen gadgets op een bosrijke locatie midden in het land.

Het huis is vormgegeven als een enorm whiskyvat en beschikt over verborgen gadgets. Liefhebbers maken kans op deze beleving in The Famous Grouse House door mee te doen aan diverse activaties in de campagneperiode. Vanaf april tot en met mei zijn de whiskyflessen voorzien van een unieke code waarmee deelnemers een overnachting in The Famous Grouse House kunnen winnen.

The Famous Grouse House is voor het eerst te zien tijdens de Huishoudbeurs 2020 in RAI Amsterdam. Deze is van 22 februari tot en met 1 maart.

Naomy Laan, Brand Manager bij The Famous Grouse: 'Met The Famous Grouse House brengen we de Schotse hooglanden naar de lage landen. Er zijn verschillende verborgen gadgets die een lach op je gezicht toveren. Ik verheug me op de belevenissen van de overnachtingen, maar first things first: de overnachtingen moeten eerst nog gewonnen worden.'