Nieuw buurtgericht horecaconcept Your Daily opent deuren op Cruquiuseiland

Nieuw buurtgericht horecaconcept Your Daily opent deuren op Cruquiuseiland
V.l.n.r. Daan Smitz, Christa de Buvry de Mauregnault en Ron Bloem.

In Amsterdam is Your Daily geopend, een toegankelijke en warme horecagelegenheid dat een sociale ontmoetingsplek voor bewoners, gezinnen en professionals uit de buurt moet zijn.

Your Daily is een initiatief van beheerbedrijf To Be At, dat drie jaar geleden werd opgericht met de missie om woonbeleving centraal te stellen in vastgoedbeheer. Het restaurant is het logische vervolg: een laagdrempelig horecaconcept met een focus op verbinding, betaalbaarheid en inclusiviteit. Geen pretenties of glimmende toestanden,' aldus eigenaresse Christa de Buvry de Mauregnault. 

Eten aan lange tafels     

Het team wordt geleid door Daan Smitz en Ron Bloem, die met hun ervaring en gastvrijheid het gezicht van de zaak zijn. Samen met een keuken- en bedieningsbrigade brengen zij de visie van Your Daily dagelijks tot leven.

Met de Daily Dish wordt dagelijks een wisselend huisgemaakt gerecht geserveerd. Bezoekers kunnen aanschuiven aan lange familietafels. Overdag serveert het team een à la carte ontbijt en lunch en ’s avonds kunnen gasten kiezen uit zowel de Daily Dish als een à la carte diner. Gedurende de hele dag is er ook een kleine kaart beschikbaar, met gerechten bereid met mooie, eerlijke en lokale ingrediënten. De ruimte biedt ook plek voor gezinnen, met een kinderspeelhoek inclusief verkleedkist en speelkast en wildwaterspeelbaan op het terras.

Bij Your Daily staat community centraal    

Your Daily fungeert als verlengstuk van de wooncomplexen van To Be At, waar bewoners gebruikmaken van gedeelde woonkamers en kookstudio’s én bouwen een eco-systeem van de buurten waar zij zitten. 'We willen ook offline verbondenheid stimuleren: een plek waar buren elkaar echt leren kennen,' voegt Christa toe.  Behalve ontbijt, lunch en diner bieden een ruimte aan events, borrels en kindermiddagen. Daarnaast is er een eigen app, waarmee vaste gasten kunnen sparen voor smakelijke kortingen en op de hoogte blijven van de activiteiten.

To Be At  

To Be At is een snelgroeiende operator die bruisende ontmoetingsplekken creëert waar buurt, beleving en kwaliteit samenkomen. Vandaag de dag beheert het bedrijf circa 3.500 woningen en 25 commerciële units verspreid over Nederland en Duitsland. Tijdens deze groei is de kernfocus altijd hetzelfde gebleven: tevreden bewoners, sterke communities en dienstverlening met een hospitality mindset.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.