Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Catering

Alles over catering
Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in...

Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...

default

Horeca Jachtslot Mookerheide opent deuren voor publiek

Medio juli openen Roeland de Ridder en Sylvia de Ridder-Van der Valk hun restaurant in Jachtslot Mookerheide. Het eerste deel van het jachtslot wordt...

Vlnr.: Roy Odekerken (bestuur VOCC), Jacqueline van Beek (bestuur Veneca, Managing Director Compass Group Nederland), Ard van der Steur (voorzitter Veneca), Rijnie Trip (bestuur VOCC, directeur Van Lier Catering) Michiel Meier Mattern (voorzitter ONCE), Marcel Beijk (bestuur VOCC, directeur Beijk Catering), Pierre Smits (bestuur VOCC)

Branche-organisaties catering gaan samenwerken

De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1 januari 2024 een belangenplatform realiseren voor...

Uitgelicht

The Greanery dining experience keert terug

The Greanery dining experience keert terug

Tot en met 24 december strijkt The Greanery neer in het Transformatorhuis in Amsterdam. Dit historische pand op het Westergasterrein is het decor van...

Volg onze thema's

  • Bier
  • Café
  • Catering
  • Corona
  • Fastservice
  • Hotel
  • Keuken
  • Koffie
  • Interieur
  • Michelin
  • Personeel
  • Restaurant
  • Starter
  • Terras
Meer uitgelicht
Compass Group neemt Maison van den Boer over

Compass Group neemt Maison van den Boer over

Cateraar Compass Group heeft een definitieve overeenkomst te gesloten voor de overname van cateraar Maison van den Boer.

Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat gaat met Join Program de f&b verzorgen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com naast het Centraal Station in Amsterdam. Wat gaan ze er...

Coca-Cola start pilot met nieuw  tapsysteem voor dranken

Coca-Cola start pilot met nieuw tapsysteem voor dranken

Coca-Cola in Nederland is gestart met een pilot van de nieuwe Compact Freestyle, een tapsysteem voor dranken waarbij consumenten hun eigen...

Markies Catering wint Europese aanbesteding mbo-instelling

Markies Catering wint Europese aanbesteding mbo-instelling

Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in...

Meer uitgelicht

Cateraars over hun bedrijf

Meer cateraars aan het woord
Lokaal.nl, nieuwe bedrijfscateraar met een verhaal

Lokaal.nl, nieuwe bedrijfscateraar met een verhaal

Lunchen met brood van de lokale bakker, belegd met kaas van de maker iets verderop. Het is de basis van het nieuwe cateringconcept Lokaal.nl dat...

De ondernemers achter Mister Makan, Melvin Tiao (links en Rick Edwards (rechts). In het midden Edward’s zwager Sean Kromodirjo die de empanada-truck voor zijn rekening neemt. Beeld Cor Salverius.

Lege agenda, wel hoop bij foodtruck-cateraar Mister Makan

Wat een topseizoen zou worden werd een rampjaar. Liefst 150 festivals stonden er alleen al dit voorjaar in de agenda bij de Amsterdamse...

Cateraar Bas Romein schrijft coronafrustratie van zich af

Cateraar Bas Romein schrijft coronafrustratie van zich af

Een paar weken maar dacht hij ermee door te gaan. Inmiddels schreef Bas Romein al bijna 200 blogs. Na de lockdown half maart, iedere dag eentje. Over...

Campagne #samenlunchen moet leven brengen in bedrijfsrestaurant

Campagne #samenlunchen moet leven brengen in bedrijfsrestaurant

Half oktober zal onder de noemer #Samenlunchen een landelijke campagne van start gaan die werkend Nederland moet motiveren weer te gaan lunchen in...

Meer cateraars aan het woord
  1. Brownies & Downies sluit zich aan bij Albron

  2. Gaggan Anand, Thijs Meliefste en Roger van Damme op Tomorrowland

  3. Chefs van Vermaat gaan alleen nog duurzame vis serveren

3x per week op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je nu in voor de Missethoreca.nl nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap. Laat je inspireren door de video & fotoreportages, recepten, interviews en blogs.
Bekijk vacatures
  1. Dit is hoe restaurantketen De Beren kunstmatige intelligentie volop inzet

  2. Caféhouders geloven in toekomst bruine kroeg: 'Bieden nog steeds huiskamer'

  3. Hoe zit het met vakantie tijdens ziektedagen?

  4. Oude registratie diploma Sociale Hygiëne vervalt: zo verleng je je registratie

  1. De bruine kroeg blijft altijd bestaan

  2. Bekende Rotterdamse ondernemers openen River Bar

  3. Strandpaviljoen Zeezicht weer open: roerige start, mooie toekomst

  4. Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen