
Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...
Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...
Medio juli openen Roeland de Ridder en Sylvia de Ridder-Van der Valk hun restaurant in Jachtslot Mookerheide. Het eerste deel van het jachtslot wordt...
De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1 januari 2024 een belangenplatform realiseren voor...
Tot en met 24 december strijkt The Greanery neer in het Transformatorhuis in Amsterdam. Dit historische pand op het Westergasterrein is het decor van...
Cateraar Compass Group heeft een definitieve overeenkomst te gesloten voor de overname van cateraar Maison van den Boer.
Vermaat gaat met Join Program de f&b verzorgen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com naast het Centraal Station in Amsterdam. Wat gaan ze er...
Coca-Cola in Nederland is gestart met een pilot van de nieuwe Compact Freestyle, een tapsysteem voor dranken waarbij consumenten hun eigen...
Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in...
Lunchen met brood van de lokale bakker, belegd met kaas van de maker iets verderop. Het is de basis van het nieuwe cateringconcept Lokaal.nl dat...
Wat een topseizoen zou worden werd een rampjaar. Liefst 150 festivals stonden er alleen al dit voorjaar in de agenda bij de Amsterdamse...
Een paar weken maar dacht hij ermee door te gaan. Inmiddels schreef Bas Romein al bijna 200 blogs. Na de lockdown half maart, iedere dag eentje. Over...
Half oktober zal onder de noemer #Samenlunchen een landelijke campagne van start gaan die werkend Nederland moet motiveren weer te gaan lunchen in...