Eenvoudig te installeren parasolverwarming en -verlichting zonder ingrijpende veranderingen

Eenvoudig te installeren parasolverwarming en -verlichting zonder ingrijpende veranderingen
Solero Lumi oplaadbare en magnetische spotverlichting met ingebouwde accu.

In de dynamische wereld van de horeca is de ambiance van een terras vaak net zo bepalend als de kwaliteit van het eten en drinken. Gasten zoeken naar smaakvolle gerechten, maar ook naar een plek waar ze comfortabel kunnen ontspannen, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden. 'Wij begrijpen dat comfort meer is dan alleen visuele aantrekkingskracht; het is ook een gevoel van fysiek welzijn', vertelt Pim van Keulen, marketeer bij Solero Trading.

Terraslichten vormen een essentiële schakel in het creëren van een sfeervolle buitenomgeving. Ze verlichten de avonden en brengen warmte en gezelligheid op terrassen. ‘In deze context introduceren we innovatieve gebruiksvriendelijke oplossingen: terraslichten met magnetische LED-technologie. De Lux en de Lumi zijn ontworpen om te integreren met zowel nieuwe als bestaande parasols, brengen niet alleen licht, maar ook stijl naar elke buitenruimte’, aldus Van Keulen.

 Solero Lux oplaadbare en magnetische LED-strip met ingebouwde accu.
Solero Lux oplaadbare en magnetische LED-strip met ingebouwde accu.

Het gebruik van oplaadbare, magnetische LED-technologie zorgt ervoor dat de verlichting eenvoudig te installeren is, zonder de noodzaak van ingrijpende aanpassingen of de hoge kosten die gewoonlijk gepaard gaan met dergelijke upgrades.

Warmte waar en wanneer het nodig is

Met de Heliosa 11 heater biedt Solero volgens Van Keulen een elegante oplossing voor de frissere momenten. 'Deze 1500W heater, ontworpen om discreet in de baleinen van parasols te worden gemonteerd, verspreidt efficiënt en gericht warmte, waardoor gasten ook tijdens koelere avonden van het buiten zijn kunnen genieten.'

De Solero Heliosa 11 1500W heater is geschikt voor montage in vrijwel iedere parasol.
De Solero Heliosa 11 1500W heater is geschikt voor montage in vrijwel iedere parasol.

Van Keulen vertelt dat Solero Parasols verder gaat dan alleen het verkopen van producten; het bedrijf streeft ernaar om samen met horecaondernemers buitenruimtes te transformeren in comfortabele en uitnodigende ontmoetingsplekken. 'Met onze innovaties kunnen gasten nog langer natafelen, omarmd door licht en warmte, waardoor elke avond iets bijzonders wordt.'

Dit artikel is gesponsord door Solero Trading.