Alles over Sponsored content

Een positief pleidooi voor (het reanimeren van) fooi

Een positief pleidooi voor (het reanimeren van) fooi

Fooi geven is de laatste tijd een bijzonder hot topic. Met name de automatische fooioptie op pinterminals liet de gemoederen hoog oplopen....

De alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers

De alles-in-één-softwareoplossing voor horecaondernemers

Het beheren van reserveringen, orders, betalingen en voorraden kan complex en tijdrovend zijn. Daarom biedt Robuust Software een...

Arla Foods introduceert de nieuwe Jörd haverdrink.

Arla Jörd Haver Barista: 'Je favoriete koffie in een plantaardige variant'

Voor barista's en horeca professionals die hun gasten de allerbeste koffie-ervaring willen bieden, introduceert Arla Foods de nieuwe Jörd haverdrink....

Thomas van Gorp, watersommelier en marketingmanager bij BRITA: 'Onze doelgroepen kennen het belang van gefilterd water vooral bij het voorkomen van verkalking en uitval van machines, maar bovenal draait het om smaak.'

Ontdek de invloed van verschillende soorten water in het Brita H2O-lab

Barista's weten al lang dat niet elk water geschikt is voor een goede kop koffie. Maar ook voor apparatuur in de professionele keuken en voor goed...

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

'De proteïnebasis voor jouw vega-gerechten'

Nestlé Professional biedt onder het label GARDEN GOURMET oplossingen voor chefs voor de eiwittransitie in hun menu. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw...

Ferry van Reede, adviseur bij Eurofins Bureau de Wit (links): 'Horeca moet per batch onderzoeksresultaten tonen.'

Rosé hamburgers serveren: de risico's en verplichtingen

Het is een misvatting dat alle rundvleesproducten eenvoudig rosé geserveerd kunnen worden. Bij een biefstuk gaat dat over het algemeen prima. Maar...

 Solero Lumi oplaadbare en magnetische spotverlichting met ingebouwde accu.

Eenvoudig te installeren parasolverwarming en -verlichting zonder ingrijpende...

In de dynamische wereld van de horeca is de ambiance van een terras vaak net zo bepalend als de kwaliteit van het eten en drinken. Gasten zoeken naar...

Mark van Zijtveld, Key accountmanager bij Facility Trade Group, Tom Pijls, directeur van Hotel Voncken in het Limburgse Valkenburg en Patricia Dreves, Regional Segment Marketing Manager Horeca bij Tork.

Pimp je toilet met hygiëneoplossingen van Tork

Sanitaire producten zijn niet altijd top-of-mind bij hospitality bedrijven, terwijl ze wel degelijk invloed hebben op de gastbeleving. Als ze er niet...

Zo stap je probleemloos over op elektrische bedrijfswagens

Zo stap je probleemloos over op elektrische bedrijfswagens

Als ondernemer in de horeca wordt een duurzame transportoplossing steeds belangrijker. Zeker met de strengere milieu-eisen die volgend jaar van...

Bas Rodenberg, algemeen directeur Brink’s: 'Je wilt vooral bezig zijn met je gasten, niet met al die betaalmethoden.'

Horeca accepteert met Brink's alle betaal­vormen: 'Dit is echt uniek'

Contant, pinpas, creditcard, smartphone, QR code: het aantal manieren van betalen is de laatste jaren enorm toegenomen. Gasten kunnen echter niet...