nieuws

Avenance organiseert bio-proeven

Catering

Avenance organiseert deze week op locaties biologische proeverijen om haar gasten bekender te maken met nieuwe biologische producten. Hiermee wil de cateraar laten zien dat zij grote betrokkenheid heeft bij het convenant Marktontwikkeling Biologische Landbouw. Avenance streeft ernaar om de duurzaamste cateraar van Nederland te zijn.

Avenance organiseert bio-proeven

Avenance speelt met de biologische proeverijen in op de ontwikkelingen in de markt. Algemeen Directeur Paul Wortelboer: ‘Het recent verschenen Bio-Monitor halfjaarrapport laat met een stijging van 21% een zeer positieve ontwikkeling zien van de verkoop van biologische producten in de cateringsector.’

‘Hierbij zien ook wij dat het met name producten als biologisch brood en zuivel zijn waar de consument voor kiest. Onze leveranciers hebben echter een veel breder assortiment aan biologische producten en dáár willen wij onze gasten graag bekender mee maken. Tijdens de proeverijen in de week van 12 november bieden wij daarom andersoortige biologische producten als pizza’s en vruchtensappen aan.’

Met deze proeverijen en tal van andere activiteiten toont Avenance haar betrokkenheid bij het convenant Marktontwikkeling Biologische Landbouw van de Veneca. De proeverijen en de eerder georganiseerde biologische themaweek vormen hierbij de eerste aanzet in de verwezenlijking van de ambitie de duurzaamste cateraar van Nederland te zijn.

Reageer op dit artikel