nieuws

Cateraar gaat voor wereldrecord sinaasappelen stapelen

Catering

Luuk Broos, directeur van Maison Luuk Catering, doet een wereldrecordpoging sinaasappels stapelen. Hij helpt daarmee het goede doel. De wereldrecordpoging vindt plaats op zondag 4 december bij Albert Heijn in Kaatsheuvel. De eigenaar van de zaak, Piet den Hartog, sponsort de actie met 100.000 sinaasappels oftewel €20.000. De sinaasappels worden namelijk verkocht, per kist of versgeperst.

Cateraar gaat voor wereldrecord sinaasappelen stapelen

Dit gebeurt in de dagen vóór de wereldrecordpoging. Het streven is om €30.000 op te halen voor de stichting Verstandelijk Gehandicapten Midden-Brabant en het jeugdopleidingsplan van vv Desk-Kaatsheuvel.

Onderdeel van de actie is dat men met platte karren, een drumband, blaaskapel en zwarte pieten Kaatsheuvel intrekt om sinaasappels te verkopen. Ook is er gratis popcorn voor kinderen. Jeugdleden van Desk en de stichting doen mee aan deze actie.

Broos heeft overigens al een wereldrecord op zijn naam staan. Hij is al wereldrecordhouder champagneglazen stapelen. Tijdens de millenniumwisseling stapelde hij er 32.000. Later verbrak hij zijn eigen record met 43.680 glazen. En het plan is om een toren te bouwen met 100.000 glazen.

Reageer op dit artikel