nieuws

Eurest nieuwe cateraar TU Eindhoven

Catering

De Technische Universiteit Eindhoven heeft een nieuwe cateraar: Eurest. Begin juni mochten Sodexo en Eurest een dag proefdraaien op de TU Eindhoven. De gasten gaven cijfers aan de cateraars en Eurest kwam als winnaar uit de bus.

Eurest nieuwe cateraar TU Eindhoven

Eurest zet haar speciale studentenformule neer op de universiteit, de zogenoemde campusformule. ‘Die is gebaseerd op de puurformule, alleen dan speciaal gericht op studenten’, aldus Brigitte Campfens, marketing manager bij Eurest.

De campusformule biedt zowel take-away producten als een restaurant. Bij de coffee corner kunnen studenten de hele dag terecht voor een cappuccino, een broodje of verse jus.

De catering op de TU Eindhoven werd tot nu toe gedaan door Albron. Het personeel gaat mee naar Eurest.

Reageer op dit artikel