nieuws

Fors meer AH to go op NS-stations

Catering

AH to go wil flink uitbreiden op de grootste treinstations in Nederland. Vooral in het noorden van het land ambieert franchisenemer Servex uitbreiding van het aantal vestigingen. Het bedrijf denkt zelfs aan verschillende vestigingen op de grootste stations.

Fors meer AH to go op NS-stations

Er is volgens Peter Hoekstra, de manager van AH to go van Servex, een enorme behoefte aan AH to go’s. In Arnhem opent zondag de 22e vestiging op het tijdelijke Centraal Station. De komende maanden zullen er ook nieuwe vestigingen worden geopend op station Amsterdam, Bijlmer, Apeldoorn, Hilversum en Dordrecht, dat meldt het vakblad Distrifood.

De meeste vestigingen draaien volgens Hoekstra enorm goed. Er zijn volgens hem vestigingen bij die meer dan zestigduizend klanten per week trekken en omzetten halen van meer dan duizend euro per vierkante meter. Dat is het hoogste dat bij Ahold wereldwijd ooit is gehaald.

Servex heeft in samenwerking met Albert Heijn aanpassingen aan het kassasysteem gedaan. Door de aanpassingen hoopt het bedrijf de enorme klantenstroom beter te kunnen verwerken. Met snellere pinapparatuur wordt bijvoorbeeld al 30 procent tijdwinst per transactie geboekt. Ook blijven AH to go’s steeds langer open. Sommige vestigingen sluiten pas om één uur ‘s nachts hun deuren.

Reageer op dit artikel