nieuws

Hutten gaat Kasteel Geldrop cateren

Catering

De exploitatie van de nieuwe horecavoorziening Kasteel Geldrop komt in handen van Hutten Catering. In oktober wordt de nieuwbouw van het kasteel opgeleverd. Hutten geeft de nieuwe feestzaal de naam ‘Kasteelhoeve’.

Hutten gaat Kasteel Geldrop cateren

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De restauratie van de boerderij en de oranjerie – waar de nieuwbouw tussenin zit – is ook zo goed als af. Na de oplevering gaat Hutten de ruimte inrichten en voorzien van sfeerverlichting. Wanneer de officiële opening plaatsvindt, is nog niet bekend. Hutten hoopt de nieuwe voorziening eind oktober, begin november in gebruik te kunnen nemen.

De horeca is niet de enige nieuwbouw op het Kasteelterrein. Op de kinderboerderij komt een ‘konijnenburcht’. De bouw van dit grote konijnenhok start in september. Er wacht nog een nieuw klus. ‘De restauratie van de oude Victoriaanse kas naast de oranjerie’, aldus beheerder Bart Klomp.

Reageer op dit artikel