nieuws

IBN Facilitair verzorgt catering gemeente Oss

Catering

IBN Facilitair uit Uden verzorgt vanaf 1 september de catering in het gemeentehuis Oss. Donderdag 25 augustus ondertekenen Ed de Leeuw (directeur IBN) en Simon Franssen (directeur Dienst Gemeentebedrijven) van de gemeente Oss in het bedrijfsrestaurant het contract

IBN Facilitair verzorgt catering gemeente Oss

Verschillende regionale cateraars aan de aanbesteding. Door het uitbesteden van de catering profiteert hoopt de gemeente Oss te profiteren van het inkoopvolume en de professionaliteit van IBN Facilitair, aldus een woordvoerder.

De gemeente wil daarnaast gebruik maken van de expertise van IBN Facilitair op het gebied van duurzame catering met zorg voor het milieu, gebruik van biologische voedingsmiddelen en inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Reageer op dit artikel