nieuws

Jaarbeurs Catering opent restaurant

Catering

Jaarbeurs Catering Services stapt in horeca. Dat heeft directeur George Zapantoulis aangegeven tegenover Misset Catering. Tegenover de Jaarbeurs zelf zal het restaurant Divinatio verrijzen. Er wordt momenteel hard gewerkt om het ‘goddelijke’ restaurant tijdig op te leveren.

Jaarbeurs Catering opent restaurant

Zapantoulis (ook directeur Jaarbeurs) kan vanuit zijn kantoor in Utrecht het restaurant aanwijzen. ,,Divinatio wordt ons eigen restaurant. Een plek waar succes zal worden gevierd. Veel business to business, maar ook business to consumer’’, zegt hij als Misset Catering een reportage rond zijn eigen persoon en Jaarbeurs maakt.

Het ‘goddelijke’ restaurant met 80 couverts gaat half augustus open en mogelijk volgt in december al een tweede locatie. Door een gezamenlijk project van de gemeente en de Jaarbeurs en de Jaarbeurs verrijst rond het complex de komende jaren nog een hotel met 250 kamers en een megabioscoop met 18 zalen die overdag ingezet kunnen worden als volledig geoutilleerde congreszalen.

Verder verhuist het Holland Casino naar een betere plek en worden de Jaarbeurshallen 2, 3, 4 en 5 vervangen door een compleet nieuwe, kolomvrije hal van 25.000 (!) vierkante meter. Ook komt er een foodcourt met restaurants en bars van 4000 vierkante meter.