nieuws

Ontvoerder van cateraar Melchers vrij

Catering

De man die in 2005 cateraar en miljoensdochter Claudia Melchers ontvoerde, is vrij. Izaan M. heeft zijn straf van 5,5 jaar gevangenis uitgezeten. Melchers, eigenaresse van Claudia Melchers Catering, werd in september 2005 ontvoerd uit haar woning in Amsterdam.

Ontvoerder van cateraar Melchers vrij

De Telegraaf meldt dat M. een schadevergoeding gaat indienen vanwege ontrecht opgelegde belastingsaanslagen. M. heeft altijd gezegd dat een aanslag van de fiscus de aanleiding is geweest van de ontvoering van Melchers.

Claudia Melchers werd in september 2005 ontvoerd. De eigenaresse van cateringbedrijf CMC werd drie dagen vastgehouden op een recreatiepark onder de rook van Doetinchem. Izaan M. werd ruim een maand na de ontvoering aangehouden in Brazilië. Aanvankelijk zou hij tot 2013 achter slot zitten, maar wegens goed gedrag is hij vrijdag 18 februari vrijgelaten.

Reageer op dit artikel