nieuws

Sodexo aan de slag bij Reinier de Graaf Groep

Catering

Sodexo Health Care gaat met ingang van 1 augustus de catering, de automatenverzorging en de banqueting- en vergaderactiviteiten verzorgen voor de Reinier de Graaf Groep. Het gaat om drie personeelsrestaurants: twee personeelsrestaurants op de locatie Delft (Reinier de Graaf Gasthuis) en een personeelsrestaurant op locatie Voorburg (Diaconessenhuis).

Sodexo aan de slag bij Reinier de Graaf Groep

Sodexo voert het cateringconcept Daily Essentials in. Dit concept sluit aan, zo laten beide partijen weten, op de wensen en behoeften van de medewerkers van het ziekenhuis van vandaag: kwaliteit, duurzaamheid, gezondheid en welzijn.

Bij het aangaan van de samenwerkingsovereenkomst treedt het merendeel van de 27 cateringmedewerkers van de Reinier de Graaf Groep in dienst bij Sodexo Health Care. Tussen de Reinier de Graaf Groep, Sodexo en de vakbonden zijn in een sociaal overdrachtsdocument de voorwaarden vastgelegd waaronder de medewerkers bij Sodexo aan de slag gaan.

Reageer op dit artikel