nieuws

Misset Catering Awards in beslissende fase

Catering

De vakjury van de Misset Catering Awards is druk bezig met het beoordelen van de 21 deelnemers verdeeld over zes categorieën. Bedrijven, concepten, managers en medewerkers zijn bezocht. Tal van vragen zijn gesteld.

Misset Catering Awards in beslissende fase

 

 

De Misset Catering Awards 2013/ 2014 ofwel de Oscars voor de catering worden 13 november tijdens een event in het Miele Inspirience Centre te Vianen bekend gemaakt. De zes categorieën zijn verdeeld over de verschillende sectoren binnen de catering. Er zijn awards voor personen, concepten en bedrijven: beste manager bedrijfscatering, beste manager zorgcatering, beste manager onderwijs catering, beste gastvrijheidsmedewerker, beste party- en eventcateringbedrijf en het meest innovatieve concept.

 

De jury was onder de indruk van het niveau en de originaliteit van veel deelnemers. Dat overtrof de verwachtingen.  In enkele categorieën konden de juryleden zich niet beperken tot drie genomineerden. Het niveau van de andere inzenders was te hoog om niet te nomineren, verklaarden ze. In de categorie Beste manager bedrijfscatering leidde dat tot vier nominaties, in de categorie beste party- en eventcateringbedrijf zelfs tot vijf.

 

De jury van de Misset Catering Awards (zie foto) bestaat uit vakmensen die geen directe belangen in de catering hebben. Per categorie zijn er twee specialisten, indien nodig is er groepsoordeel.

Bedrijfscatering: Ruud Baljé (H2X Communicatiemakers) en Hayk Simons (HTC Advies).

Zorg: Bas van der Graaff (Kokskwartet) en Anja van Rijswijk (LOC zeggenschap in zorg).

Party/ Events: Leon Kruitwagen (Genootschap van Eventmanagers) en Milo Berlijn (Trainmark).

Onderwijs: Wim van der Meer (Sense FM) en Menno Oldenhof (ASVA studentenunie).

Concept: Ruud Baljé (H2X Communicatiemakers) en Jaap de Graaf (Misset Catering, toegevoegd jurylid).

Gastvrije medewerker: Milo Berlijn (Trainmark) en Michael Bunnik (Trainmark, toegevoegd jurylid).

 

Informatie vindt u op www.missetcateringawards.nl.

Reageer op dit artikel