nieuws

Spronk komt met nieuwe broodjessnijmachine op Horecava 2018

Catering 6184

Spronk Bakkerijmachines laat de bezoekers van de Horecava 2018 kennismaken met een broodjessnijmachine. Het apparaat is bij uitstek geschikt voor bedrijven die veel belegde broodjes wegzetten.

Spronk komt met nieuwe broodjessnijmachine op Horecava 2018
Harm Spronk (links) legt een bezoeker de werking van de broodjessnijmachine uit.

De broodjessnijmachine van Spronk kan eenvoudig op verschillende hoogtes worden ingesteld, tot 5,5 centimeter. Dat maakt het apparaat erg geschikt voor bedrijven die veel belegde broodjes maken zoals bijvoorbeeld lunchrooms, broodjescorners, bakkerswinkels, tankstations en cateraars.

Harde en zachte broodjes allebei in broodjessnijmachine

Het apparaat is geschikt voor door- of insnijden van zowel harde als zachte broodjes. De broodjessnijmachine zorgt er ook voor dat de broodjes precies, veilig en snel gesneden kunnen worden. De machine snijdt de broodjes altijd op dezelfde manier snel en netjes in of door. Zij voorkomt tevens risico op snijletsel wanneer er in de hand gesneden zou worden.

De broodjessnijmachine is voornamelijk uitgevoerd in RVS, is met aandacht voor details afgewerkt en beveiligd met een ‘twee-handsbeveiliging’.

Compacte afmeting

Dankzij de compacte afmetingen (490x300x245mm) past de broodjessnijmachine op vrijwel elk werkoppervlak. Optioneel verkrijgbaar is het stabiele onderstel van roestvrijstaal met vergrendelbare wielen.

Reageer op dit artikel