nieuws

Topman Britse Compass Group omgekomen

Catering 5944

Topman Richard Cousins van de Britse Compass Group, ’s werelds grootste cateraar, is zondag omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Australië.

Topman Britse Compass Group omgekomen

Ook zijn twee zonen, zijn vriendin en haar dochter en de piloot van het watervliegtuig kwamen om door de crash, aldus de Sydney Morning Herald.  Het vliegtuig stortte zondag door onbekende oorzaak neer in de Hawkesbury-rivier ten noorden van Sydney. Het toestel was van Sydney Seaplanes, een bedrijf dat korte vluchten verzorgt voor toeristen die in een luxueus restaurant bij de rivier willen eten, aldus Luchtvaartnieuws.nl.

Nederland
De 58-jarige Cousins zou op 31 maart opstappen als topman van Compass Group. Dominic Blakemore neemt vanaf nieuwjaarsdag de taken van Cousins over. In Nederland heeft Compass Group bijna 5000 medewerkers.

 

Reageer op dit artikel