Rasamayi Foods
Onderzoek: kwart Nederlanders vindt mocktails 'dure limonade'
Ruim een kwart (26%) van de restaurantbezoekers in Nederland vindt mocktails niet meer dan 'dure limonade'.

Ruim een kwart (26%) van de restaurantbezoekers in Nederland vindt mocktails niet meer dan 'dure limonade'.

Alcoholvrije arrangementen wordt steeds normaler bij de restaurants. Zeker met de lunch. Opvallend is dat de sommeliers nauwelijks alcoholvrije wijnen schenken, maar het arrangement vullen met sappen of andere dranken. Vier sommeliers over de populariteit van hun alcoholvrije aanbod.

Heineken 0.0 en Affligem Blond 0.0 zijn sinds kort beschikbaar op reguliere tapinstallaties.

Geen high wine, maar dry wine. The Dylan Amsterdam's Bar Brasserie OCCO trapt daarmee het nieuwe jaar af.

Het is Dry January. Tijd om de drankkaart te voorzien van de nieuwste alcoholvrije spirits en dranken. 21x inspiratie voor de groeiende vraag naar volwaardige non-alcoholische dranken en cocktails.

De behoefte aan een alcoholarm- en vrij aanbod in de horeca groeit. Niet alleen tijdens Dry January. Dit blijkt uit onderzoek van Lowlander, uitgevoerd door Future of Food Institute.