Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten
Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...
Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...
Vermaat gaat met Join Program de f&b verzorgen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com naast het Centraal Station in Amsterdam. Wat gaan ze er...
De manier van werken is veranderd. Er wordt vaker thuis gewerkt en op kantoor in wisselende samenstellingen en op andere tijden. Het gevolg is dat...
Cateraars zijn volop bezig de terugkeer van werknemers naar kantoor mogelijk te maken. Bedrijven als Sodexo, Albron en Hutten werven personeel voor...
De smart fridge van Vendingland beschikt over de nieuwste technologie waarmee we het mogelijk maken om 24/7 service te verlenen. Zo biedt onze Stora...
Om verder te kunnen investeren in de Europese groei, treedt Rob Peters per 1 februari 2022 aan als nieuwe managing director van Vermaat Nederland....
Taste More en Tasty Lemon kregen een bijzondere klus: in korte tijd 2.726 dinerboxen samenstellen met een driegangenmenu voor in totaal vijfduizend...
Compass Group en ProRail starten met het duurzame bedrijfscateringconcept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group...
Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscateringdisrupter Join Program, dat is opgericht door conceptontwikkelaar Enbiun. Vermaat wordt...
Inge Oosterhoff was nog maar net general-manager van We Canteen - D&B The Facility Group toen corona uitbrak. 'Het was een vreemde periode, die ons...