Alles over Dick Middelweerd

Fotorcredits: Nobert Adam Kiss 3

Jet Loos presteert in de finale van de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition

Twee jaar lang zocht S.Pellegrino Young Chef Academy Competition naar de jonge chef die de toekomst van gastronomie smaak zal geven. En na een...

Kookvideo's: zomerse gerechten van topchefs

Kookvideo's: zomerse gerechten van topchefs

De zomer is in volle gang en de temperatuur buiten stijgt tot ongekende hoogtes. Toch wordt er in de keukens van de restaurants flink gebuffeld. Door...

Team en keuken van De Treeswijkhoeve afgelopen december.

Restaurant De Treeswijkhoeve: 'Brand had veel grotere impact dan gedacht'

Sterrestaurant De Treeswijkhoeve van Dick en Anne-Laura Middelweerd gaat 4 maart weer open. Eind november vorig jaar werd de zaak in Waalre getroffen...

Sterrenchefs bakken culinaire worstenbroodjes

Sterrenchefs bakken culinaire worstenbroodjes

Houben Worstenbrood bundelt krachten voor het perfecte recept worstenbroodje: een samenwerking met vier tweesterrenrestaurants Pure C, De Lindehof,...

Drama voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve

Drama voor sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve

Een drama voor tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre. Op 27 november, de ochtend na de persconferentie, sloeg er in de keuken de vlam in...

 (c) Kyonne Leyser

Drie chefs strijden om titel Bocuse d'Or Nederland 2021

Drie chefs strijden maandag 20 september in de Nederlandse finale van de kookwedstrijd Bocuse d'Or. De wedstrijd vindt plaats op de beursvloer van...

Remon van de Kerkhof verlaat De Treeswijkhoeve in Waalre

Remon van de Kerkhof verlaat De Treeswijkhoeve in Waalre

Remon van de Kerkhof verruilt De Treeswijkhoeve in Waalre voor een avontuur in Australië. De maître-sommelier van het tweesterrenrestaurant van Dick...

Dick Middelweerd en Lotte de Raadt

Hungry for design recept: op zuurdesem gebakken tartaar van coquilles

In de zesdelige serie 'Hungry for Design' worden topchefs door EindhovenCity gekoppeld aan lokale ontwerpers, waarin chefs worden uitgedaagd op basis...

Restaurants en corona: 'Niet koken bij PSV en zelf minder gasten aannemen'

Restaurants en corona: 'Niet koken bij PSV en zelf minder gasten aannemen'

'Worden het Italiaanse taferelen of kunnen we het in Nederland binnen de perken houden? Dat zal de komende dagen blijken.' Dit zegt Dick Middelweerd...

Nederlandse topchefs (oa Sergio Herman, Jonnie Boer) zetten 'bijvangst' Noordzee op menu

Nederlandse topchefs (oa Sergio Herman, Jonnie Boer) zetten 'bijvangst' Noordzee op menu

15 Nederlandse topchefs hebben zich verenigd in NorthSeaChefs Nederland. Ze willen minder bekende vissoorten uit de Noordzee in hun keukens...