Optisport
Winterse croques: 4 recepten voor de lunchkaart
Traditionele lunchgerechten zie je weer vaker terugkomen op de menukaart. Een mooi voorbeeld hiervan is de croque monsieur. Hieronder de recepten van deze klassieker en drie varianten.

Traditionele lunchgerechten zie je weer vaker terugkomen op de menukaart. Een mooi voorbeeld hiervan is de croque monsieur. Hieronder de recepten van deze klassieker en drie varianten.

De mogelijkheid van goede bier en food pairing raakt steeds meer in zwang.

Drie Amsterdamse iconen bundelen hun krachten voor een nieuw hype-broodje: de oer-Hollandse bao bun croquet met augurk.

Restaurant Amstelle van Van der Valk Hotel Amsterdam - Amstel gaat op de duurzame toer.
GesponsordWanneer de dagen kouder worden, groeit de vraag naar gerechten die gasten vertrouwd verwarmen en aangenaam verrassen. Dat is een stoof van rundvlees bij uitstek. En met Iers rundvlees maak je heel eenvoudig een gerecht dat niet alleen goed rendeert, maar ook fantastisch smaakt.
GesponsordWarme dranken zijn allang niet meer alleen functioneel. Gasten verwachten niet alleen kwaliteit, maar ook iets bijzonders - zeker in de wintermaanden. Chocomel en Monin herkennen elkaar daarin als vanzelfsprekende partners: beide geliefd bij horecaprofessional én gast, breed beschikbaar en continu bezig met innovatie. Deze winter lanceren de merken samen een reeks creatieve recepten voor warme dranken binnen de categorie Chocolade.