Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Takis Panagakis

  • Bibi Kuyp en Takis Panagakis.
    Openingen15 mrt. 24

    Eigenaren Elea openen restaurant Yfi: een gastrogreek met laagdrempelige gerechten

    Rijswijk is een Grieks restaurant rijker. De eigenaren van Elea op het Noordeinde in Den Haag hebben in hun voormalige pand in Rijswijk Yfí geopend. De zaak van de gelauwerde chef-kok Takis Panagakis en partner Bibi Kuyp richt zich nu op kleine gerechten uit de Griekse keuken.

  • Restaurant21 feb. 23

    Elea van Takis Panagakis geopend op nieuwe locatie

    Restaurant Elea is geopend op de nieuwe locatie op het Noordeinde in Den Haag. Het restaurant verhuisde naar deze locatie vanuit Rijswijk. Gastvrouw Bibi Kuyp en chef Takis Panagakis kunnen op de nieuwe locatie verder groeien.

  • Restaurant17 okt. 22

    Restaurant Elea van Takis Panagakis gaat verhuizen

    Restaurant Elea verhuist van Rijswijk naar het Noordeinde in Den Haag. Het restaurant van gastvrouw Bibi Kuyp en chef Takis Panagakis sluit rond eind december 2022 de deuren in Rijswijk, om ze begin 2023 weer te openen aan het Noordeinde in de Hofstad.

  • Restaurant21 mrt. 22

    Winnende chefs Zeeuwse Mossel trofee maken van bolus baba

    Takis Panagakis en Niels van der Zwan van restaurant Elea in Rijswijk hebben de Zeeuwse Mossel Trofee 2022 gewonnen tijdens de Cooking Battles op de horecabeurs in Goes.

  • Takis Panagakis en Marko Karelse
    Horeca26 okt. 20

    Chef Takis Panagakis: Koken voor collega's in coronatijd

    Chef Takis Panagakis van Restaurant Elea in Rijswijk is een actie gestart waarbij hij voor een collega kookt. Deze collega kan vervolgens hetzelfde doen voor een andere collega. Via een kettingreactie hoopt hij dat veel ondernemers zo een positief steuntje in de rug krijgen.

  • Horeca11 mrt. 20

    Restaurants en corona: 'Niet koken bij PSV en zelf minder gasten aannemen'

    Restaurants en corona: 'Worden het Italiaanse taferelen of kunnen we het in Nederland binnen de perken houden? Dit zegt Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve in Waalre, Brabant. Restaurant Elea neemt zelf minder reserveringen aan zodat gasten meer ruimte hebben.

Meer artikelen

  1. Restaurant Elea wint kookwedstrijd 'helden van de herfst'
  2. Restaurant Elea: competitie borden kapot gooien op 1 april
  3. Chefs Marko Karelse en Takis Panagakis gaan uitwisselen
  4. Team Merlet* wint Slag op de Schelde 2018
  5. Merlet, Bokkedoorns, Librije en drie anderen in Slag op de Schelde 2018
  6. Foto's: Soenil Bahadoer en Takis Panagakis 'afkomst in opkomst'
  7. Soenil Bahadoer en Takis Panagakis: 'afkomst in opkomst'-diner
  8. Takis Panagakis: Soms is ondernemen een harde leerschool
  9. Takis Panagakis van Elea laat gast jubileumgerecht kiezen
  10. Restaurant van Takis Panagakis heeft nieuwe sommelier
  1. Takis Panagakis wint Haagse Gouden Pollepel 2017
  2. Team De Librije wint Slag op de Schelde 2017
  3. Slag op de Schelde 2017: de deelnemende chefs
  4. Eigen zaak voor Takis Panagakis
  5. 'Griekse Keuken en Japanse vullen elkaar prima aan'
  6. Finalisten 'Slag op de Schelde' van Katseveer*
  7. Mazie wint Gouden Pollepel Den Haag
  8. Vrienden van Jacob en Mazie nieuwe leden JRE
  9. Takis Panagakis VariatieChef van het Jaar 2013
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen