Chefs Marko Karelse en Takis Panagakis gaan uitwisselen

Chefs Marko Karelse en Takis Panagakis gaan uitwisselen
Takis Panagakis en Marko Karelse

Chefs Marko Karelse van Villa la Ruche in Voorburg (JRE) en Takis Panagakis van Restaurant Elea in Rijswijk gaan in elkaars keuken aan de slag. Samen gaan ze voor hun wederzijdse gasten nieuwe gerechten koken.

Marko Karelse van Villa la Ruche kookt op zondag 17 februari in de keuken van Restaurant Elea in Rijswijk van Takis Panagakis en Bibi Kuyp. De van oorsprong Griekse Takis Panagakis kookt op dinsdag 19 februari bij Villa La Ruche in Voorburg.

‘We doen dit om onze gasten te laten proeven van vertrouwde én nieuwe smaken. Gewoon omdat we van lekker eten houden en er van overtuigd zijn dat onze gasten dat ook doen,' laten de chefs weten over de motivatie achter hun samenwerking.

Op beide dagen koken de chefs een zes-gangen verrassingsmenu voor 70 euro pp. Compleet met wijn, water, koffie/thee en friandises kost het menu 130 euro.

De chefs koken op beide dagen twee geheel verschillende menu’s.

Vorig jaar nodigde Takis Panagakis al eens Soenil Bahadoer uit als gastchef in zijn restaurant in Rijswijk. Panagakis – met Griekse roots – en Bahadoer – geboren in een traditioneel Surinaams-Hindoestaans gezin – koken samen een ‘afkomst in opkomst’-diner van 7 gangen.

Marko Karelse en Takis Panagakis: 'We love food'

'Wie houdt er niet van lekker eten? Wij wel! Wij houden ook van onze gasten en daarom organiseren wij, Marko en Takis twee speciale diners, waar u kunt genieten van vertrouwde en nieuwe smaken.

Wij zijn beiden een avond bij elkaar te gast in de keuken om samen een heerlijk 6 gangen verrassingsmenu te koken.

Wanneer?
Zondag 17 februari en dinsdag 19 februari.

Waar?
Restaurant Elea (zondag 17 februari)
en
Restaurant Villa la Ruche (dinsdag 19 februari)

Wat?
6 gangen verrassingsmenu € 70,00 p.p.
6 gangen verrassingsmenu compleet verzorgd € 130,00 p.p.

(Compleet verzorgde menu's zijn inclusief een glas mousserende wijn als aperitief, bij elke gang een glas bijpassende wijn, mineraalwater en koffie of thee met friandises.)