nieuws

Culinaire olijfolie met roomboter

Horeca

Hollandis introduceert de Hollandia Beur culinair olijf, een combinatie van de beste kwaliteit olijfolie ‘extra vierge’met 5% geklaarde roomboter. Deze mix van ingrediënten geeft Hollandis Beur culinair olijf een volle zachte olijfoliesmaak, zorgt ervoor dat er spatvrij in gebakken en gebraden kan worden op hoge temperaturen en geeft een mooie bruinering. Tevens heeft Hollandia de […]

Culinaire olijfolie met roomboter

Hollandis introduceert de Hollandia Beur culinair olijf, een combinatie van de beste kwaliteit olijfolie ‘extra vierge’met 5% geklaarde roomboter. Deze mix van ingrediënten geeft Hollandis Beur culinair olijf een volle zachte olijfoliesmaak, zorgt ervoor dat er spatvrij in gebakken en gebraden kan worden op hoge temperaturen en geeft een mooie bruinering. Tevens heeft Hollandia de bestaande variant Beur cullinair vernieuwd. Beide producten zijn verkrijgbaar in een 1-literfles met een handige doseerdop.

Infomatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen, tel. (404) 299 01 11.

Reageer op dit artikel