nieuws

Dancefestival Mystery Land naar Amsterdam

Horeca

Het dancefestival Mystery Land verhuist van het Lowlandsterrein in Biddinghuizen naar een locatie vlakbij Ruigoord in Amsterdam. Dat bracht organisator ID&T woensdag 5 juni naar buiten. Het evenement heeft dit jaar plaats op 17 augustus en kan 50.000 bezoekers herbergen.

ID&T noemt Mystery Land het oudste dansfestival van Nederland. Het festival begon in 1993 op vliegveld Lelystad, en heeft door de jaren heen veranderingen ondergaan. Nu ook, want voor het eerst wordt er alleen overdag en ’s avonds gedanst. Tijdens eerdere edities werd er ook ’s nachts gefeest.

De organisatie maakt volgende week bekend welke artiesten in Amsterdam optreden. ID&T viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Naast Mystery Land is het bedrijf ook verantwoordelijk voor evenementen als Sensation, Innercity en Thunderdome, heeft een radiozender en werkt aan een tv-zender.

Reageer op dit artikel