nieuws

Cast Zeg ‘ns AAA overnacht bij Best Western

Horeca

De cast van de nieuwe theaterproductie Zeg ‘ns AAA wordt ondergebracht in de hotels van Best Western. De hotelketen tekende hiervoor een contract met Ruud de Graaf Theaterproducties bv. uit Nieuwegein. Volgens Best Western is dit het begin van een intensieve samenwerking met het theaterbureau.

Het toneelstuk is afgeleid van de in de jaren tachtig populaire tv-comedyserie Zeg ‘ns AAA. Dus met de bekende huishoudster Mien Dobbelsteen en dokter Lydie van der Ploeg. De cast bestaat uit vijftien tot 25 personen en overnacht in een van de Best Westernhotels in de buurt van het optreden.

‘Zo’n vier maanden geleden heeft Ruud de Graaf Theaterproducties meerdere hotelketens benaderd’, meldt Marjorie van Campen, communicatiemanager van Best Western Hotels Nederland. ‘Ze kozen voor ons vanwege onze landelijke spreiding en gunstige prijs-kwaliteitverhouding.’ In de samenwerkingsovereenkomst zijn dertig hotels betrokken.

Het toneelstuk Zeg ‘ns AAA loopt tot 31 maart 2004. Daarnaast hoopt Best Western op termijn meer producties van Ruud de Graaf onder te kunnen brengen. Andere producties van Ruud de Graaf Theaterproducties zijn het Metropole orkest, de opera De Parelvissers, balletvoorstelling Het Zwanenmeer en optredens van Magriet Eshuijs.

Het toneelstuk is afgeleid van de in de jaren tachtig populaire tv-comedyserie Zeg ‘ns AAA. Dus met de bekende huishoudster Mien Dobbelsteen en dokter Lydie van der Ploeg. De cast bestaat uit vijftien tot 25 personen en overnacht in een van de Best Westernhotels in de buurt van het optreden.

‘Zo’n vier maanden geleden heeft Ruud de Graaf Theaterproducties meerdere hotelketens benaderd’, meldt Marjorie van Campen, communicatiemanager van Best Western Hotels Nederland. ‘Ze kozen voor ons vanwege onze landelijke spreiding en gunstige prijs-kwaliteitverhouding.’ In de samenwerkingsovereenkomst zijn dertig hotels betrokken.

Het toneelstuk Zeg ‘ns AAA loopt tot 31 maart 2004. Daarnaast hoopt Best Western op termijn meer producties van Ruud de Graaf onder te kunnen brengen. Andere producties van Ruud de Graaf Theaterproducties zijn het Metropole orkest, de opera De Parelvissers, balletvoorstelling Het Zwanenmeer en optredens van Magriet Eshuijs.

Reageer op dit artikel