nieuws

Commissie Nieuwe Media van KHN gaat door

Horeca

De commissie Nieuwe Media van KHN mag de komende twee jaar haar nieuwe doelstellingen uitvoeren. Dit heeft het bestuur van de branchevereniging vorige week besloten met het geven van een mandaat. De commissie werd drie jaar geleden in het leven geroepen om de kennisachterstand van ICT in de horeca in te lopen.

En dat is gelukt, meldt KHN-woordvoerder Jacques Happe. ‘Vooral in de penetratie van internet heeft de horeca een fikse inhaalslag gemaakt. Daarom gaat de commissie twee jaar door met nieuwe doelstellingen. ICT is nog niet uitontwikkeld in de horeca’. De nadruk gaat de komende jaren liggen op verdieping in de mogelijkheden van het Internet. De communicatie hiervoor gebeurt via een gerestylde website naast de reguliere informatiekanalen.

De commissie Nieuwe Media wordt gevormd door leden uit de sectoren van KHN. Voorzitter is Jos Ruijs, die in de commissie zitting heeft namens de sector hotels. Vice-voorzitter is Eric Constant (restaurants). De overige leden zijn Nico Grundmann (discotheek- en zaalbedrijven), Nien Yu (Chinees-Indisch), Theo Norder (cafetaria’s), Wouter Hasekamp (café- en barbedrijven), Peter van den Assem (recreatie en toerisme). Jeu Claes en Niek Lambregts hebben zitting in de commissie namens het bedrijf in Woerden.

En dat is gelukt, meldt KHN-woordvoerder Jacques Happe. ‘Vooral in de penetratie van internet heeft de horeca een fikse inhaalslag gemaakt. Daarom gaat de commissie twee jaar door met nieuwe doelstellingen. ICT is nog niet uitontwikkeld in de horeca’. De nadruk gaat de komende jaren liggen op verdieping in de mogelijkheden van het Internet. De communicatie hiervoor gebeurt via een gerestylde website naast de reguliere informatiekanalen.

De commissie Nieuwe Media wordt gevormd door leden uit de sectoren van KHN. Voorzitter is Jos Ruijs, die in de commissie zitting heeft namens de sector hotels. Vice-voorzitter is Eric Constant (restaurants). De overige leden zijn Nico Grundmann (discotheek- en zaalbedrijven), Nien Yu (Chinees-Indisch), Theo Norder (cafetaria’s), Wouter Hasekamp (café- en barbedrijven), Peter van den Assem (recreatie en toerisme). Jeu Claes en Niek Lambregts hebben zitting in de commissie namens het bedrijf in Woerden.

Reageer op dit artikel