nieuws

Heropende disco Lexion geeft stappers geld terug

Horeca

Discotheek Lexion in Westzaan heeft, na de fatale brand twee jaar geleden, een bizar (her)openingsweekend beleefd. Vrijdag met topdj Tiësto verliep het ondanks de drukte relatief gladjes.

Op zaterdag slecht weer en daardoor stappers in grote modderpoelen op het parkeerterrein, lang wachtend op pendelbussen. Doordat de discotheek om 23.00 uur open ging was er ineens een te grote stroom mensen die zorgde voor een overbezette entree en garderobe. Ook kinderziektes als een muntentekort en een constant loeiend brandalarm bleven niet uit.

Oplossingen zijn er inmiddels wel gevonden: eerder open (21.00 uur), stalen platen op parkeerterrein, meer pendelbussen en gratis garderobe. Bovendien geeft Lexion het entreegeld terug aan degenen die zich gedupeerd voelen. En een vrijkaartje voor één van de avonden deze maand. ‘Toch hebben ook veel mensen een topavond gehad’, aldus Marije Verfurden namens Lexion. ‘Er is zelfs een aanzoek gedaan waarop de toekomstige bruidegom ja heeft gezegd.’

Op zaterdag slecht weer en daardoor stappers in grote modderpoelen op het parkeerterrein, lang wachtend op pendelbussen. Doordat de discotheek om 23.00 uur open ging was er ineens een te grote stroom mensen die zorgde voor een overbezette entree en garderobe. Ook kinderziektes als een muntentekort en een constant loeiend brandalarm bleven niet uit.

Oplossingen zijn er inmiddels wel gevonden: eerder open (21.00 uur), stalen platen op parkeerterrein, meer pendelbussen en gratis garderobe. Bovendien geeft Lexion het entreegeld terug aan degenen die zich gedupeerd voelen. En een vrijkaartje voor één van de avonden deze maand. ‘Toch hebben ook veel mensen een topavond gehad’, aldus Marije Verfurden namens Lexion. ‘Er is zelfs een aanzoek gedaan waarop de toekomstige bruidegom ja heeft gezegd.’

Reageer op dit artikel