nieuws

Remia gestart met reclamebureau-oriëntatie

Horeca

Remia snuffelt rond in reclamebureauland. De saus- en vetfabrikant uit Den Dolder heeft behoefte aan een verscherpte positionering van het merk Remia in de consumentenmarkt en zoekt daarvoor een bijpassend bureau. De bureau-oriëntatie geldt voor de hele productengamma.

Dat meldt marketingmanager Bert de Smit van Remia in het reclamevakblad Adformatie. Het huidige bureau Euro RSCG BLRS maakt ook kans de nieuwe mediadoelstellingen vorm te geven. Naast dit bureau staan Bates Not Just Film, N-5 en Gummo op de shortlist.

Een zegsman van Remia meldt desgevraagd dat de reclameuitingen in de horeca minimaal worden beïnvloedt door de verscherpte positionering van het merk Remia.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel