nieuws

Restaurants Euro-Toques eren winnaar Erasmusprijs

Horeca

De bij Euro-Toques Nederland aangesloten restaurants zetten van 3 tot en met 10 november visrecepten van culi-goeroe Alan Davidson op de kaart. Dit als eerbetoon voor de culinair historicus. Davidson krijgt 5 november de Erasmusprijs uitgereikt door Koningin Beatrix.

De Brit krijgt de prijs en een bedrag van € 150.000,- voor zijn bijdrage als schrijver en uitgever aan de cultuur en de geschiedenis van eetgewoonten. Davidson is schrijver van de bekende en hooggewaardeerde viskookboeken Het Mediterraan Viskookboek en Het Noord-Atlantisch Viskookboek.

Euro-Toques Nederland, volgens hun persbericht een vereniging van betere restaurants in ons land, is gevraagd in te haken op deze prijsuitreiking. Daarom serveren de restaurants in november een week lang de visrecepten van Davidson. Middels tafelkaartjes worden de gasten geïnformeerd over de onderscheiding en geattendeerd op de visgerechten.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


De Brit krijgt de prijs en een bedrag van € 150.000,- voor zijn bijdrage als schrijver en uitgever aan de cultuur en de geschiedenis van eetgewoonten. Davidson is schrijver van de bekende en hooggewaardeerde viskookboeken Het Mediterraan Viskookboek en Het Noord-Atlantisch Viskookboek.

Euro-Toques Nederland, volgens hun persbericht een vereniging van betere restaurants in ons land, is gevraagd in te haken op deze prijsuitreiking. Daarom serveren de restaurants in november een week lang de visrecepten van Davidson. Middels tafelkaartjes worden de gasten geïnformeerd over de onderscheiding en geattendeerd op de visgerechten.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel