nieuws

Website inkoopcombinatie Fanove gelanceerd

Horeca

Tijdens de tweede Fanové leveranciersdag maandag 27 oktober in het Amrâth Hotel in Hilversum heeft Fanové, de inkoopcombinatie voor zelfstandige hoteliers, haar nieuwe website gelanceerd; www.fanove.nl. De website moet kostenbesparend werken en begeleidt de deelnemers tijdens het inkooptraject.

De site biedt aangesloten hoteliers informatie over producten en leveranciers, voorzien van de juiste contactpersoon. ‘En daardoor scheelt het alle partijen veel tijd in de informatievergaring’, meldt Willem Hein van initiatiefnemer Best Western Hotels Nederland. Om gebruik te kunnen maken van de inkoopcombinatie moeten leden vijftig procent van hun jaarinkopen plaatsen bij Fanove. Dit moet minimaal €136.000,- zijn.

Tijdens de leveranciersdag ontving Marcel Bosman de award voor de meest effectief inkopend hotel van de inkooporganisatie. De directeur van Amrâth Hotel Lapershoek deed afgelopen jaar meer dan negentig procent van zijn inkopen bij Fanove leveranciers. ‘Deze efficiënte aanpak heeft ook nog eens in een extra bonus geresulteerd van € 25.000,-. In deze moeilijke economische tijden toch mooi meegenomen’, stelt Hein.

Reageer op dit artikel