nieuws

Euro Toques-voorzitter op tv over misverstand smaaklessen

Horeca

Fred Dijsselbloem, voorzitter van restaurantvereniging Euro-Toques, maakt vanavond in het tv-programma ‘De leugen regeert’ een eind aan een misverstand over smaaklessen. De voorzitter van Euro-Toques is door de programmamakers uitgenodigd zijn mening te geven op een artikel in het Algemeen Dagblad van donderdag 22 januari.

Daarin meldde de krant dat tv-kok Pierre Wind onlangs als eerste is gestart met het geven van smaaklessen op scholen. ‘Dat misverstand moet de wereld uit’, meldt Dijsselbloem vanuit zijn restaurant De Stad Rome in Warmond waar zaterdagochtend de tv-opnames plaatsvonden. ‘Wij zijn een beetje verdrietig vanwege het artikel in het AD. Wij geven al tien jaar smaaklessen op scholen. Maar ik houd het vriendelijk hoor, ik vind Pierre namelijk een hele aardige vent.’

Dijsselbloem verlengde afgelopen week de registratie van vier titels rondom de smaaklessen bij het Nederlands Merkenbureau. Die waren in 1994 door de toenmalige voorzitter Cas Spijkers geregistreerd en moeten na tien jaar weer worden verlengd. Het gaat hierbij om Week van de Smaak, Dag van de Smaak, Zeven dagen van de Smaak en om het beeldmerk van het project.

De leugen regeert wordt maandagavond door de VARA live op Nederland 3 uitgezonden om 21.05 uur.

Daarin meldde de krant dat tv-kok Pierre Wind onlangs als eerste is gestart met het geven van smaaklessen op scholen. ‘Dat misverstand moet de wereld uit’, meldt Dijsselbloem vanuit zijn restaurant De Stad Rome in Warmond waar zaterdagochtend de tv-opnames plaatsvonden. ‘Wij zijn een beetje verdrietig vanwege het artikel in het AD. Wij geven al tien jaar smaaklessen op scholen. Maar ik houd het vriendelijk hoor, ik vind Pierre namelijk een hele aardige vent.’

Dijsselbloem verlengde afgelopen week de registratie van vier titels rondom de smaaklessen bij het Nederlands Merkenbureau. Die waren in 1994 door de toenmalige voorzitter Cas Spijkers geregistreerd en moeten na tien jaar weer worden verlengd. Het gaat hierbij om Week van de Smaak, Dag van de Smaak, Zeven dagen van de Smaak en om het beeldmerk van het project.

De leugen regeert wordt maandagavond door de VARA live op Nederland 3 uitgezonden om 21.05 uur.

Reageer op dit artikel