nieuws

Golden Tulip expandeert explosief in Rome

Horeca

De groei van Golden Tulip in Rome gaat onverminderd door. Deze zomer opent het nieuwe hotel Bellambriana haar deuren. Het is inmiddels alweer het vijfde hotel van Golden Tulip in de Italiaanse hoofdstad.

Het nieuwe hotel Bellambriana is gevestigd in de Romeinse wijk Aurelio en ligt niet ver van het Fiumcino vliegveld. Het hotel beschikt over 91 moderne kamers inclusief vier suites. Alle kamers zijn voorzien van air-conditioning en plasma-televisieschermen. Tevens heeft het hotel twee restaurants, een Italiaanse eetgelegenheid met een authentieke pizzaoven en een restaurant met een internationale keuken.

Ceo Hans Kennedie van Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts zegt zeer verheugd te zijn met de nieuwste aanwinst. ‘Italië is een belangrijke markt voor ons. Ik ben er zeker van dat de Golden Tulip franchise het hotel een goede positie als internationaal zakenhotel zal geven’, aldus Kennedie in een persschrijven. General manager van het nieuwe hotel wordt de Itliaan Calabrese.

Met de toevoeging van het Golden Tulip Bellambriana en het Golden Tulip Ianua Hotel in Valenza in september aanstaande, omvat Golden Tulip’s Italiaanse portfolie achttien hotel op negen verschillende bestemmingen.