nieuws

Eigen creditkaart voor Van der Valk

Horeca

Van der Valk komt met een eigen creditkaart. Vanaf 1 november kunnen gasten van Van der Valk Hotels en Restaurants wereldwijd de Van der Valk Visa Card gebruiken. Dat heeft het grootste horecabedrijf van ons land bekendgemaakt.

Van der Valk is hiermee naar eigen zeggen de eerste horecaketen in Nederland met een eigen creditkaart. Met de introductie van de kaart is Van der Valk een samenwerkingverband aangegaan met Laser Cards, onderdeel van LaSer-Lafayette Services Nederland.

Er komen twee verschillende kaarten op de markt. De Van der Valk Visa Card biedt gasten betaalgemak en kortingen. Met de Van der Valk Visa Business Card, voor zakelijk gebruik, kunnen gebruikers zestig dagen rentevrij uitgesteld betalen. De bestaande Van der Valk-betaalkaart wordt vervangen door de nieuwe kaarten.

‘Speerpunt van ons familiebedrijf is topkwaliteit over de hele linie. Met deze samenwerking kunnen we onze gasten nog meer service bieden. Daarbij draagt Laser Cards zorg voor de complete afhandeling van de transacties, de administratie en de contacten met de kaarthouders’, aldus Martin van der Valk namens het familiebedrijf.

‘De nieuwe Van der Valk Visa Card is een echte Visa Card. Je kunt er bij ruim twintig miljoen adressen wereldwijd betalen. Wat de Van der Valk Card zo speciaal maakt, is dat we hiermee het ene A-merk aan het andere koppelen’, aldus directeur Patrick Bunnik van Laser Cards.

Eerder op Zibb.nl/horeca: Ingrijpende veranderingen bij Van der Valk

Reageer op dit artikel