nieuws

Pallets frituurvet geveild

Horeca

Horecaondernemers kunnen tijdens de Horecavakbeurs Boulevard Mediterranee pallets met frituurvet bemachtigen via een veiling. Leverancier Romi Smilfood veilt iedere beursdag een pallet, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

De veiling bestaat uit twee delen, zo laat accountmanager Peter Arndt van Romi weten. ‘Overdag kunnen geïnteresseerden schriftelijk een bod indienen op een pallet vast en een vloeibaar frituurvet. Aan het eind van de middag hopen we met een veiling per opbod het bedrag te verhogen. De opbrengst komt ten goede aan diverse goede doelen, waaronder de brandwondenstichting en stichting Doe een wens.’

Boulevard Mediterranee wordt dit jaar voor de vierde maal gehouden en vindt plaats van 10 tot en met 12 oktober bij leverancier Hakvoort Horeca in Emmeloord.

Reageer op dit artikel