nieuws

Anis

Horeca

De nieuwe uitvoering van deze anis is naar eigen zeggen ‘modern, jong en elegant met behoud van de traditionele klassieke uitstraling’.De smaak is onveranderd gebleven. Een smaak die zich kenmerkt door het gebruik van steranijs en die voortkomt uit een distillatie en maceratie van anijszaad, aromatisch plant- en kruidenextracten, water, alcohol en suiker.De traditionele Franse […]

Anis

De nieuwe uitvoering van deze anis is naar eigen zeggen ‘modern, jong en elegant met behoud van de traditionele klassieke uitstraling’.
De smaak is onveranderd gebleven. Een smaak die zich kenmerkt door het gebruik van steranijs en die voortkomt uit een distillatie en maceratie van anijszaad, aromatisch plant- en kruidenextracten, water, alcohol en suiker.
De traditionele Franse drinkwijze is: 1 deel Pernod op 5 delen water. Of drink Pernod in dezelfde verhouding met cola, sinaasappelsap of tonic.

Voor informatie: PR Nederland, Tilburg. Tel. (013) 465 26 00.

Reageer op dit artikel