nieuws

Campina in toekomst in cosmetica

Horeca

UTRECHT – Het Campina-merk in het cosmecticaschap? Volgens topman Tiny Sanders is die stap niet meer zo ver weg. ‘U en ik gaan dat nog mee maken’, hield hij dinsdagmorgen de bezoekers van het Well Being-congres voor.

Campina in toekomst in cosmetica

Het CBL-congres vond plaats tijden de Food Week in Utrecht. Sanders sprak onder meer over nieuwe innovaties in het zuivelschap en exponenten daarvan als Campina Optimel Control.

Bloeddruk
Toekomstige innovaties van Campina zullen zich ook richten op lichaamsverzorging, zei Sanders. Zo zijn zuiveldrankjes mogelijk met de stof C12 Peptide dat helpt tegen een hoge bloeddruk en Cysteïne Peption wat goed is voor de lever. Een ander toepassing is Praventin dat helpt tegen acne. ‘Het is technisch nu mogelijk om daar producten van te maken en dat gaat zeker ook gebeuren. De gezondheidstrend in het zuivelschap zet door.’