nieuws

MH Kennistest: Extra prijs naar student

Horeca

Maartje Bossenbroek van het Deltion College in Zwolle is winnaar geworden van de extra prijs van de Misset Horeca Kennistest. Bossenbroek uit het nabij Apeldoorn gelegen Uddel wint een fraai sloepenarrangement, aangeboden door Hajé Hotel Joure.

MH Kennistest: Extra prijs naar student

Bossenbroek speelde de online kennistest in de laatste week van Misset Horeca Kennistest en werd ad-random tot winnaar gekozen. Totaal nam ze 34 maal deel aan het webspel. Het sloepenarrangement bevat een overnachting in een luxe suite in Hajé Hotel Joure, inclusief ontbijt, een viergangendiner en het gebruik van een sloep.

Horecava

De Misset Horeca Kennistest eindigde vrijdag 15 december. De test draaide twee maanden en was goed voor ruim 31.000 deelnames. Per categorie (studenten, docenten, ondernemers, medewerkers) strijden vier deelnemers tijdens de grote finale op de Horecava in Amsterdam begin volgend jaar. Tot beste school is het Friesland College in Leeuwarden uitgeroepen. Beste bedrijf is eethuis De Rozentuin in Steijl.

Zie ook:

Deelnemers finale Misset Horeca Kennistest

Reageer op dit artikel