nieuws

Nieuwe directeur voor Rutte & Zn

Horeca

Distilleerderij Rutte & Zn heeft Myriam Hendrickx aangesteld als nieuwe directeur. Hendrickx volgt Erik Herter op, die als aandeelhouder betrokken blijft bij de bekende drankproducent uit Dordrecht.

Nieuwe directeur voor Rutte & Zn

De 41-jarige Hendrickx werkt al enkele jaren voor Rutte & Zn. Ze vervulde tot voor kort een pr-functie in het bedrijf. Hendrickx gaat haar nieuwe functie samen runnen met Richard Witters. De 34-jarige Witters is benoemd tot verkoopdirecteur en is vanaf 1997 national accountmanager bij de Dordtse distilleerderij.

De jenevers en likeuren van de ambachtelijke distilleerderij van Rutte staan in de horeca goed aangeschreven. Daarnaast is het bedrijf bekend om de Proefkamer, waar jaarlijks duizenden bezoekers komen proeven van de producten van de distilleerderij in Dordrecht.