nieuws

Tekening schutter Sévèke in horeca

Horeca

De politie in Nijmegen heeft de hulp van de horeca ingeroepen in de zoektocht naar de moordenaar van activist Louis Sévèke. In horecazaken waar Sévèke vaak kwam, heeft de politie flyers met compositietekeningen van de schutter verspreid.

Tekening schutter Sévèke in horeca

Louis Sévèke werd 15 november in de binnenstad van Nijmegen door kogels om het leven gebracht. De moord werd landelijk nieuws, mede omdat Sévèke een bekend activist was in Nijmegen.

Aan de hand van getuigenverklaringen toonde de politie begin vorige week een compositietekening van de moordenaar. Naar aanleiding van publicaties in kranten en op televisie leverde deze tekening ruim twintig tips op. Mogelijk komen daar nog bruikbare tips bij van de flyers in diverse horecazaken.

Reageer op dit artikel