Eijsink houdt inspiratiebeurs in nieuw hoofdkantoor

Eijsink houdt inspiratiebeurs in nieuw hoofdkantoor

Eijsink Afrekensystemen transformeert op 1, 2 en 3 april haar recent geopende nieuwe hoofdkantoor in Hengelo om tot kenniscentrum. Drie dagen lang kunnen bezoekers gratis workshops bijwonen over allerhande bedrijfsprocessen.

Ondernemers kunnen zich kostenloos voor workshops inschrijven, die als doel hebben de deelnemers aan te zetten tot bijsturen of veranderen van processen binnen de eigen organisatie.

Onderwerpen zijn onder meer: verhogen van klantenloyaliteit, cashless betalen, meer inzicht in het personeelscijfer én besparen op personeelskosten, werken in de cloud, barautomatisering en het verkrijgen van totale controle op de keukenvloer en achter de bar.

Buiten het vergaren van kennis is ook ruimte en tijd voor inspirerende ontwikkelingen voor ondernemend Nederland, zoals geurmarketing. Deelnemers ondervinden wat de invloed van geur kan zijn tijdens een verblijf in restaurant of hotel.

De beurs op 1, 2 en 3 april in Hengelo is vrij toegankelijk, bezoekers wordt echter aangeraden zich vooraf in te schrijven voor de workshops via www.eijsink-inspiratie.nl.