nieuws

Hoort uw bedrijf in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven?

Horeca 17917

Zet uw horecabedrijf, bedrijvengroep of holding 6 miljoen euro of meer om? Dan hoort u in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven, de ranglijst van de Nederlandse horecabedrijven die we jaarlijks op omzet rangschikken.

Hoort uw bedrijf in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven?

Elk jaar krijgen we nadat de lijst is verschenen de vraag: ‘waarom staat mijn bedrijf niet in de lijst?’. Dat komt omdat wij niet in ieders boekhouding kunnen kijken en dus vaak niet weten dat een bedrijf in aanmerking komt voor de lijst.

Daarom hebben we uw hulp nodig: kent of bent u een bedrijvengroep, holding of horecabedrijf dat in 2016 6 miljoen euro of meer omzette, of daar dit jaar aan gaat komen? Mail ons de naam van het bedrijf, contactpersoon en mailadres op missethorecatop100@vakmedianet.nl. U ontvangt dan binnenkort een enquêteformulier.

Misset Horeca zet jaarlijks in mei de grootste horecamerken en -bedrijven in Nederland op een rij, op basis van omzet. Van McDonald’s (nummer 1 met een omzet van 674 miljoen euro in 245 vestigingen) tot De Librije (nummer 100 met 6 miljoen euro omzet in één vestiging), en alles wat daartussen zit.