nieuws

Stadshotels lopen vol door storm

Hotel

De januaristorm van donderdag heeft hotels in steden snel vol laten lopen. Vooral hotels in Amsterdam en Utrecht waren vanwege het grote hoeveelheid aan gestrande treinreizigers in trek.

Stadshotels lopen vol door storm

Dat meldt Hans van der Kooij, sectorvoorzitter Koninklijk Horeca Nederland (KHN) voor hotels. ‘Ik heb een aantal mensen gesproken en daaruit blijkt dat op veel locaties de hotels snel zijn volgelopen. Tot aan het Oosten toe waren er walk-inns. Zelfs vijfsterrenhotels kregen inloop’, aldus Van der Kooij.

Prima gastheer

Van der Kooij zegt blij te zijn dat hotels geen extreme prijsverhoging als gevolg van de noodsituatie hebben doorgevoerd. ‘Dat is verheugend om te bemerken. We hebben onze taak als gastheer van de samenleving weer prima waargemaakt’, aldus Van der Kooij.

Reageer op dit artikel