nieuws

Derde hotel voor nieuwe Dutch Hotel Partners

Hotel

Dutch Hotel Partners opent eind volgend jaar een Holiday Inn Express in Arnhem. Het wordt het derde hotel van de nieuwe groep, die een samenwerking is tussen het Amerikaanse Interstate Hotels & Resorts en TVGH Budget Groep.

Derde hotel voor nieuwe Dutch Hotel Partners

Het hotel komt in de Nieuwe Oeverstraat, in (een deel van) het voormalige Cito-gebouw in het hart van de stad. Het 4.400 vierkante meter grote pand kwam dit jaar vrij door de verhuizing en moet volgens dagblad De Gelderlander 126 kamers gaan tellen.

De nieuwe hotelgroep wil negen hotels. Area director of sales & marketing Bob Engeringh: ‘In april hebben we Holiday Inn Express Amsterdam-Schiphol geopend, Holiday Inn Express Amsterdam-Sloterdijk opent 19 december en het hotel in Arnhem is een volgend project.’

TVHG Budget Groep is al meer dan vijftien jaar actief op het gebied van bezit en ontwikkeling van hotels in Europa. De nadruk ligt op thuisland Nederland.

Reageer op dit artikel